Renée
Renée | LinkedIn Love 7 sep 2018

Dankzij dit seksspeeltje kom je letterlijk in 1 minuut klaar

Mocht je nog een leuk verjaardagscadeautje zoeken voor een vriendin: koop de Womanizer. Dit seksspeeltje schijnt letterlijk en figuurlijk de hemel te zijn voor vrouwen.

Heleen van Royen schreef over het seksspeeltje de Womanizer in haar S.E.X. Dagboek. Toen ze er vervolgens op tv over vertelde was het speeltje binnen no time uitverkocht. Dat klinkt nogal veelbelovend én dat is het ook.

6 x seksspeeltjes die beter zijn dan seks zelf

Womanizer seksspeeltje

Het maakt totaal niet uit hoe makkelijk of moeilijk je klaarkomt, want schijnbaar brengt dit speeltje jou met een minuut naar je hoogtepunt. Uhhhh, oké. Dit vertelt Heleen erover:

‘Je zet de Womanizer over je clitoris heen en je wordt afgetrokken met lucht. Op die manier kom je héél snel klaar, soms zelfs binnen de minuut.’

We weten niet wat we hierover moet zeggen. Heftig? Intens? De verkoop bij Bol.com steeg in ieder geval met 750 procent, dus je kent vast wel een vriendin die dit speeltje ook eens wil proberen.

Wat kost het?

Maak er maar een groepscadeau van, want de prijzen van de Womanizer beginnen vanaf 129 euro. Niet een heel goedkoop cadeautje, maar hé. Lachen gegarandeerd.

Lollll! Dit seksspeeltje is gemaakt om in het zwembad te gebruiken voor ultiem veel tril-plezier

Jani

Reageer op artikel:
Dankzij dit seksspeeltje kom je letterlijk in 1 minuut klaar
Sluiten