Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 23 juli 2017

YES: Er is een nieuw soort olie dat het wondermiddel tegen puistjes schijnt te zijn

Word jij ook helemaal niet goed van die rode jakkers op jouw hoofd of rug? Ze blijven maar terugkomen en dat terwijl jij er alles aan doet om deze krengen tegen te werken. Helaas gaat er nooit één dag voorbij zonder dat er minstens één puistje op jouw gezicht zit. Gelukkig is er een nieuw soort olie dat een wondermiddel tegen puistjes schijnt te zijn.

Je weet het zeker: het ligt niet aan het feit dat jij jouw make-up er nooit afhaalt, want wellicht maak jij nog wel beter jouw hoofd schoon dan iemand die totaal flawless door het leven gaat. Toch blijven jou puistjes nooit lang weg en naast dat het je misschien een beetje onzeker maakt, is het ook gewoon super irritant. Gelukkig gaat oregano-olie jouw hierbij helpen.

Zo goed als nieuw

Ja, het schijnt namelijk zo te zijn dat oregano-olie super goed bijdraagt aan het vernieuwen van de huid. Oregano-olie heeft namelijk een gigantische antibacteriële werking en is daarmee supergeschikt voor acne, blaasjes in je mond, psoriasis en eczeem.

Goed mengen

Let er wel op dat je het niet op een open wondje smeert, want het kan een brandend effect hebben. Daarnaast is het het beste om de oregano-olie te mengen met een olie zoals kokosolie voor een verzachtend effect.

Vanaf nu is het verleden tijd met deze etters op jouw gezicht. Oregano-olie is jouw vriend en samen zullen jullie voor een mooie huid strijden. Eindelijk.

Dit wil je ook lezen: Hallo strakke huid: Dit is wat je écht kunt doen tegen je cellulite

Reageer op artikel:
YES: Er is een nieuw soort olie dat het wondermiddel tegen puistjes schijnt te zijn
Sluiten