Wil je in een bad vol marshmallows duiken? Pop-up museum WONDR is vanaf vandaag geopend

Trommel al je vriendinnen op en kom bij elkaar, want vanaf vandaag is hét leukste pop-up museum in Amsterdam geopend. WONDR is zo leuk en mooi waardoor het lijkt alsof je in elke ruimte aan het dromen bent.

Waan je een weg door de meest perfecte ruimtes. Van een bad vol met spekjes tot een ruimte met glitter muren, WONDR heeft het allemaal. Wij kunnen jou daarom met zekerheid vertellen dat je deze plek écht wil bezoeken met je vriendinnen.

WONDR is het museum voor de perfecte Instagram foto

Het museum bevindt zich in een normale buurt, maar spat er zeker uit dankzij de roze muren. Geloof ons, alleen de buitenkant is al een foto waard en dan hebben we het nog niet eens over de binnenkomst en verschillende ruimtes gehad.

Bij binnenkomst leg je je spullen in een locker, dus geen gesjouw met je jas en tas. Hoe fijn is dat? Meld je aan bij een van de tablets en ontvang een QR code. Met deze code kun je na afloop jouw gemaakte foto’s laten uitprinten en naar jezelf mailen. Zo vergeet je deze dag nooit.

Nadat jij jezelf heb aangemeld is het tijd voor één van de leukste ervaringen in je leven. WONDR is een echt Instagrammable museum, dus trek je leukste outfit aan en maakt de meest originele foto’s in een van de vijftien geweldige ruimtes.

WONDR

De ruimtes in WONDR

Via een donkere hal met mooie lichten betreed jij de wondere wereld van WONDR. Met een groep van twintig persoon bezoek jij de meest prachtige kamers.

Zo zit je in een ruimte letterlijk met je hoofd in de wolken en in een andere ruimte kunnen jij en jouw vriendinnen een dansje wagen op de lekkerste nummers in de silent disco. Of zing zelf de sterren van de hemel in je eigen karaoke hok. Dit klinkt toch té leuk?

Maar dat is nog niet alles. Nee, WONDR heeft veel meer, neem namelijk een duik in het bad vol spekjes, voel je weer een kind in de reuze ballenbak of neem een verfrissende confetti douche. Echt, alleen het spelen in de ruimtes is al leuk.

WONDR

WONDR is vanaf vandaag voor zes maanden geopend in Nederland en is zeven dagen in de week open vanaf 11:00 uur tot 19:00 uur. Bezoek de site voor meer informatie en/of tickets.

WONDR

Meer over life:

Reageer op artikel:
Wil je in een bad vol marshmallows duiken? Pop-up museum WONDR is vanaf vandaag geopend
Sluiten