Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 22 mei 2019

Deze roze woonboot is de ultieme droomboot waar je later op wil wonen

Is het je guilty pleasure om heel Funda af te struinen voor het geval je ooit miljonair wordt en een droomhuis wil kopen? Mooi. Waarom een huis zoeken als je ook in een prachtig roze woonboot kan intrekken? Deze droomboot met een jaloersmakend interieur geeft je in ieder geval genoeg inspiratie.

Als klein meisje riep je al dat je lievelingskleur roze was. Toen kwam zelfs de periode dat je van je moeder je kamer roze mocht verven. Helemaal door het dolle heen natuurlijk. Totdat je in de pubertijd kwam en spijt kreeg van je keuzes. Mooi roze is niet lelijk en deze woonboot is het bewijs dat een ‘volwassen’ huis er ook gewoon roze uit kan zien.

Roze woonboot met prachtig interieur

Helaas is hij nu net weer van de markt afgehaald, maar dit bootje is jouw ideale inspiratie voor je toekomstige huis. Wie weet, wanneer jij al het geld bij elkaar hebt gespaard is deze droomboot ook weer beschikbaar.

Met ook nog eens een heerlijk uitzicht op de huisjes langs de grachten, hebben we vanaf nu besloten dat dit DE boot is waar we later in willen wonen. Niet alleen de kleur is geweldig, maar ook de inrichting en styling zijn de echte goals in het leven.

Lees ook: Je kunt verblijven op dit waanzinnige resort op de Bahama’s en het is adembenemend mooi

ROOMED

Reageer op artikel:
Deze roze woonboot is de ultieme droomboot waar je later op wil wonen
Sluiten