wpk-admin
wpk-admin Nieuws 15 mei 2018

Word jij NSMBL en Beautify’s nieuwe beeldstagiaire?

Ben je creatief met beeld? Snap je hoe foto’s en illustraties artikelen kunnen versterken? Ken jij onze titels door en door en weet jij hoe jij ons visueel gezien tot een hoger level kan tillen? Dan is deze stagevacature jou op het lijf geschreven!

NSMBL en Beautify beeldstagiaire

Als beeldstagiaire ga je samen met de redactie van NSMBL & Beautify aan de slag om een eigen beeld identiteit te ontwikkelen. Je maakt featured images voor zowel op de site als op Facebook, beheert onze Instagram-kanalen en bent verantwoordelijk voor de hele look en feel van beide titels.

Daarnaast heb je een geweldig gevoel voor humor en stijl, kun je goed overweg met Adobe Illustrator en Photoshop en snapt wat de lezers terug willen zien in de artikelen en op alle sociale kanalen.

Ja, en dan?

• Je bent bezig met een MBO- HBO- of WO studie op het gebied van vormgeving (of een andere media-gerelateerde opleiding)
• Je bent een held in Adobe Photoshop
• Adobe Illustrator is een pré
• Je bent creatief en denkt mee aan nieuwe concepten
• Je hebt affiniteit met fashion, beauty en lifestyle en weet wat op dit gebied speelt
• Je bent fulltime beschikbaar vanaf augustus 2018. Stageperiode is voor 6 maanden (overleg is mogelijk)
• Wij kunnen geen reiskosten vergoeden, dus het liefst ben je woonachtig in Amsterdam of heb je een studenten OV
• Het betreft een stage met vergoeding, inclusief dagelijks verzorgde lunch en je zult in hartje Amsterdam het NSMBL- en Beautify-team versterken

Over NSMBL en Beautify

Zowel NSMBL als Beautify zijn digitale lifestyle magazines. Het team is erg hecht en je zult als stagiaire dan ook direct in de NSMBL- en Beautify-familie worden opgenomen. Inclusief gezellige vrijdagmiddagborrels, niet te vergeten.

Voldoe jij aan de kwaliteitsomschrijving en lijkt het je leuk ons team te versterken? Stuur dan nu je CV, een motivatiebrief én een foto (of video) van jezelf naar [email protected] Gooi alle correcte sollicitatiebriefregels die je kent overboord en wees gewoon lekker jezelf in je aanmelding.

Reageer op artikel:
Word jij NSMBL en Beautify’s nieuwe beeldstagiaire?
Sluiten