De énige HIIT workout die je wel zou willen doen tijdens Kerstmis naast het wijnglas naar je mond brengen

Hoewel je het liefst echt alleen maar eten en drinken naar je mond brengt met kerst, kan een workout hier en daar ook geen kwaad. Gelukkig bestaat er een workout video in – ja echt waar – Kerstmis thema. Zo worden zelfs je HIIT-oefeningen een feestje.

We maken het je wel heel gemakkelijk want dankzij deze workout video wordt het wel heel makkelijk om tijdens de feestdagen te blijven sporten.

Kerstmis workout video

Leg je mooiste sportoutfit maar vast klaar (of laat er een bezorgen onder de boom) want jij krijgt helemaal zin om actief bezig te zijn als je deze HIIT workout video ziet. EKMFIT bedacht speciaal voor alle kerstliefhebbers een speciale thema workout. Op de bekendste kerstclassics heeft ze een aantal oefeningen bedacht die je – ja wederom echt waar – in 20 minuten gedaan hebt.

Kerstmuziek niet helemaal jouw ding? Probeer het dan eens hiermee: Kick some ass – Met deze playlists op Spotify wordt je workout een feestje

Dit betekent natuurlijk ook dat je je helemaal kunt laten gaan tijdens de kerstdagen. Hoewel, dat kan natuurlijk sowieso want in het leven draait het allemaal om balans. De ene avond drink je twee flessen wijn, de andere avond drie. Geintje natuurlijk. Of toch niet?

Meer Kerstmis video’s om op te sporten

Dit is niet de enige kerst workout video die te vinden is op YouTube. Ook MadFit heeft op haar account een Christmas Dance Party geplaatst. Tijdens deze workout van maar 15 minuten (dat is helemaal mooi) verbrand je de nodige calorieën én beleef je daar ook nog eens plezier aan.

Ook hier wordt gesport op alle bekende kerstclassics die we kennen. Heb jij nog ergens een sportlegging met kerstbomen achterin je kast liggen? Helemaal mooi. Anders wordt het een uitdaging om deze workout met kerstmis te doen. Ho ho ho, merry sportmas.

Reageer op artikel:
De énige HIIT workout die je wel zou willen doen tijdens Kerstmis naast het wijnglas naar je mond brengen
Sluiten