Goals! Je kunt je nu opgeven voor een workshop twerken om je dansskills op te vijzelen

Laten we even eerlijk zijn, we twerken er allemaal weleens flink op los. Op zaterdagavond na een aantal drankjes zijn jij een je meiden niet te stoppen in de club. Willen jullie deze billenschud-sessies naar een hoger niveau tillen? Blok 25 augustus dan in je agenda, want op die dag kan jij met je vriendinnen een workshop twerken volgen.

Wil jij je dansskills opkrikken tot een niveau á la Beyonce? Haal je sportschoenen dan maar vast uit de kast, want deze zomer leer je de fijne kneepjes van het twerk-vak.

Workshop twerken in Tilburg

Onze gebeden zijn verhoord, want dansschool Josephine Levana Poledancing biedt een workshop twerken aan. Hier leer je hoe je die billen schudt, draait en trilt op de beste manier. Op zondag 25 augustus om één uur ’s middags kunnen jij en je vriendinnen er terecht voor een lesje twerken, voor maar €25 per persoon. Jep, voor 25 euries show jij de rest van je leven van de beste twerk-moves op alle feesten en partijen.

Laat dat stiekem oefenen thuis voor de spiegel lekker zitten en pak het professioneel aan. Een plek reserveren doe je op de site van Josephine Levana, klik hier voor het Facebook-evenement.

Voor alle Brabantse meiden is deze workshop een thuiswedstrijd, de dansschool bevindt zich namelijk in Tilburg. Moet jij wat verder reizen? Plak er dan ook nog een lesje paaldansen achteraan, wie weet komen deze tricks ooit goed van pas…

Lees ook: Haha! Twerk Pong bestaat echt en je krijgt mega gespierde billen van dit drankspel

Reageer op artikel:
Goals! Je kunt je nu opgeven voor een workshop twerken om je dansskills op te vijzelen
Sluiten