Wow! Cinnamon swirl is de nieuwste haartrend en het geeft je héél verleidelijke lokken

Als je al helemaal dol was van het Chocolate Chip haar, dan hebben we héél goed nieuws voor je. De haarstylist die die trend introduceerde heeft namelijk weer een nieuwe haarkleur ontwikkeld en het is zó mooi, dat je bijna onmiddellijk begint te kwijlen.

Haarstylist Ryan Pearl heeft namelijk de nieuwe kleur ontwikkeld, genaamd Cinnamon Swirl hair, oftewel koffiebroodjeshaar. Het is een niet-gemende mix van lichte en donkere kleuren en het is allemachtig prachtig.

Had a sudden sweet tooth feeling caught a Cinnamon Swirl from Swirls in the Transport Centre. #sweettooth #cinnamon #cinnamonswirl #tasty #sweet #Swirls #sweetness #delicious #getthere #doubletap #nofilter

A post shared by LifeofaJAfoodie (@lifeofajafoodie) on

Cinnamon Swirl hair is het mooiste wat er is

Voor het geval je het je afvraagt: ja, Ryan heeft een obsessie met eten. Na de chocolate chipkoekjes heeft hij zich nu laten inspireren door koffiebroodjes.

‘Ik leg graag haarkleuren uit door ze te vergelijken met eten,’ zegt hij tegen Cosmopolitan.com. ‘Dat begrijpt iedereen beter dan ‘warme tinten’ of ‘koele tinten’.’

Ook fantastisch: Ryan brengt bij de haarwortels een kleur aan die blends met je eigen haarkleur, waardoor uitgroei niet opvalt. Verder gebruikt hij een combinatie van hairpainting en folie. Volgens de stylist geeft dat de meest dimensionale look.

@natalia_borges is the perfect canvas #pearlsgirls #cutlersoho #maneaddicts

A post shared by COLORIST * PEARL OIL (@ryanpearl23) on

Reageer op artikel:
Wow! Cinnamon swirl is de nieuwste haartrend en het geeft je héél verleidelijke lokken
Sluiten