Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 29 november 2017

Wow! In Den Haag kun je op 50 meter hoogte een drankje doen in een arrenslee

De kerst kan niet vroeg genoeg beginnen wat ons betreft. Gelukkig zijn al heel wat winkels, restaurants en straten helemaal aangekleed in kerstsfeer. En ook Barn47 in Den Haag doet mee. Wel op een andere, ietwat hooggegrepen manier dan dat je misschien gewend bent.

Als het reuzenrad op de kermis altijd helemaal jouw ding is, dan is deze arrenslee ook ongetwijfeld wat voor jou. Daarin kun je Den Haag net even op een andere manier beleven dan gebruikelijk.

Drinken in een arrenslee op 50 meter hoogte

Bij de foodhallen van Barn47 in Den Haag kun je kerst dit jaar heel anders beleven. Je kunt namelijk een plekje reserveren voor een wel heel bijzondere arrenslee. Een slee die je maar liefst vijftig meter de lucht in takelt. De slee is natuurlijk voorzien van lampjes, slingers, rendieren en alles wat nog meer nodig is om je in een kerstsfeer te wanen.

Santa in the Sky heet het initiatief en vindt plaats op 17 december. Op die dag gaat de slee maar liefst tien keer een half uurtje de lucht in en en per keer kunnen er zestien mensen mee. Lekker een hapje en een drankje nuttigen terwijl je geniet van een heerlijk uitzicht. Wie wil dat nu niet?

Kijk hier alvast wat je te wachten staat:

Reserveren doe je hier. Wees er wel snel bij, want als vol is echt helemaal vol.

En als je dan toch in Den Haag bent, ga hier dan ook even langs: Dit zijn de beste barren per provincie waar je heerlijk dronken kunt worden met je vriendinnen

Reageer op artikel:
Wow! In Den Haag kun je op 50 meter hoogte een drankje doen in een arrenslee
Sluiten