WOW! Dit krijg je als je gaat dineren voor 2 miljoen dollar

Eten. Wij houden er van. Gecombineerd met wijntjes en vriendinnen onze favoriete bezigheid. Sommige mensen zijn er niet vies van om wat centen neer te leggen voor een luxe diner. In Singapore hebben ze zich dat niet twee keer laten zeggen. Daar kun je voor 2 miljoen dollar acht uur dineren. Maar dan heb je ook wat.

Het restaurant

Restaurant Ce La Vi in het Marina Bay Sands Hotel in Singapore serveert je met veel plezier de duurste gerechten van de wereld. En dat is niet het enige. Het biedt je een unieke ‘dining experience’. En die term is niet overdreven. Je krijgt namelijk veel meer dan alleen een gerecht.
ce-la-vi-skybar-1000x577

The Dining Experience

In samenwerking met World Of Diamonds Group krijgen alle gasten eetstokjes met diamanten. Daarnaast wordt ook zijn of haar naam in de stokjes gegraveerd. Gepersonaliseerde stokjes dus. Met diamanten. Luxer dan dit kan bijna niet.

Of toch wel. Want met deze stokjes kunnen de gasten genieten van de beste oesters, de lekkerste kaviaar, 55-jaar oude wijn, en nog veel meer unieke gerechten. Ach, je moet ook wat hebben voor je geld.

Alsof bovenstaande nog niet genoeg was, krijgen de gasten een helikoptervlucht van 45 minuten, een cruise, een lift naar het restaurant in een Rolls-Royce en 10.000 rozen. Aan het einde van het diner worden de gasten eigenaar van een wel hele speciale ring: The Jane Seymour 2.08 karaats blauwe diamanten ring. Dit is het enige sieraad in de hele wereld dat vernoemd is naar de Amerikaanse actrice. En hij is prach-tig.

Alles wat je nodig hebt om van dit alles te genieten is een kleine 2 miljoen dollar. En o ja, je moet door een strenge screening. Maar hey, dat is het allemaal waard. Toch?

LEES OOK: Dit is hoe een ijsje van 1000 dollar eruit ziet
ijs-770x462

Reageer op artikel:
WOW! Dit krijg je als je gaat dineren voor 2 miljoen dollar
Sluiten