Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 21 okt 2015

Wow! Dit prachtig model met twee verschillende ogen verovert de wereld

Sarah heeft een betoverende oogopslag. Haar linkeroog is blauw, haar rechteroog is bruin. Het maakt haar imperfect en perfect tegelijkertijd. We kunnen niet stoppen met naar haar te kijken. En, de rest van de wereld ook niet.

Sarah McDaniel is een twintig jarig model en ze verovert in rap tempo het internet. 71.000 mensen klikten op de volgknop op haar Instagram-account. Dat kunnen we natuurlijk goed begrijpen, want ze ziet er stunning en magisch uit.

Sarah heeft een bruin en een blauw oog

Toch gaat het niet alleen maar goed met Sarah. Als je succes hebt, zijn er altijd mensen die het je niet gunnen. Het tijdschrift Ugly Magazine verdenkt haar er namelijk van dat ze contactlenzen draagt. Én dat ze haar ogen verandert met Photoshop.

Haar fotograaf Gregorio Campos reageert op de negatieve reacties. Hij zegt: ‘Ik denk dat haar imperfecties prachtig zijn. Ik photoshop niet. Sarah is uniek.’

Sarah heeft wat officieel heterochromia iridum heet en dat is héél bijzonder. Slechts zes op de duizend baby’s wordt geboren met deze beeldige afwijking.

Het model zelf lijkt zich niets aan te trekken van de commotie. Waarom zou ze ook? You go girl.

https://instagram.com/p/4sVZiGD8RP/?taken-by=krotchy

Reageer op artikel:
Wow! Dit prachtig model met twee verschillende ogen verovert de wereld
Sluiten