Wow! Is dit de beste truc ooit voor het combineren van gekleurde mascara?

De gekleurde mascara zien we weer helemaal terug in alle nieuwe make-uplijnen voor deze zomer. Echter kunnen wij heel goed begrijpen dat blauwe of paarse wimpers niet het eerste zijn waar je aan denkt voor een avondje uit.

Het kan nogal heftig ogen en je hebt natuurlijk ook niet bijzonder veel zin om de hele avond uit te moeten gaan leggen ‘waarom je wimpers zo’n grappig kleurtje hebben’. Maar met deze tip zorgt gekleurde mascara juist voor een extra demensie en het enige wat jij zult hoeven uitleggen is hoe je zo’n betoverende look in elkaar hebt geknutseld:

De truc

Je gebruikt de mascara nu namelijk niet als een mascara op zich, maar als een extra om je look extra mee te benadrukken. Stel, je maakt een donkerpaarse smokey eye. Zwarte mascara staat hier natuurlijk mooi bij, maar wat dacht je van een paarse mascara? Echter ben je dan nog niet klaar. Nadat je je hele look af hebt, top je hem namelijk af met een set zwarte nepwimpers. De combinatie zorgt voor een look die we nog niet eerder hebben gezien. Compleet betoverend:

Reageer op artikel:
Wow! Is dit de beste truc ooit voor het combineren van gekleurde mascara?
Sluiten