Wow! Vergeet roze blush, paars staat echt veel mooier dan je denkt

Oké, paars is misschien niet de eerste kleur blush waar je aan denkt. Want je hebt misschien het idee dat je eruit gaat zien als een unicorn of alien. Maar dan heb je het mis. Wist je dat een mooie lavendelachtige kleur echt prachtig kan staan op je huid?

Met de kleur paars op onze lippen en oogleden zijn we inmiddels oké. Maar er zijn ook tal van paarse poeders en highlighter sticks die jouw jukbeenderen doen stralen van helderheid met een lichte lavendelachtige kleur.

Paarse blush is helemaal hot

Of je de blush nu wat dikker aanbrengt of meer houdt van een neutraal en minimalistisch uiterlijk, het kan allemaal met paars. Want paarse blushes zijn in verschillende lichte en donkere tinten verkrijgbaar. Er zijn veel mogelijkheden waarmee je kunt experimenteren. Probeer bijvoorbeeld de lavendelkleur Full of Joy van MAC of de Urban Decay Afterglow van Sephora.

Wil je jezelf transformeren in een paars getinte godin, zonder dat je eruit ziet als een weird alien? Breng een dun laagje blush aan op je kwast en breng het in één beweging aan op je jukbeenderen. Zo heb je een heel subtiele en gezonde glow, die op elke huidskleur prachtig staat.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Vond je dit leuk om te lezen? Dan vind je dit misschien ook interessant: Zo houd je rekening met je gezichtsvorm en breng je blush aan als een pro

Reageer op artikel:
Wow! Vergeet roze blush, paars staat echt veel mooier dan je denkt
Sluiten