Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 20/01/2017

WTF: Dit zijn hilarische sekstips die vrouwen in 1894 gebruikten

Wij lezen gretig alle sekstips die we toegereikt krijgen op social media. Back in the days was dat een stuk lastiger. En daarom schreef Ruth Smythers in 1894 een boekje met sekstips voor vrouwen. En, het ging er vooral om hoe je onder een potje rollebollen uit kon komen. Heh?!

Uiteraard ben je nieuwsgierig naar de sekstips die vrouwen kregen in 1894. Daarom een selectie van een paar tips. Eerlijk is eerlijk, sex has always been the same:

1. Mannen hadden vroeger ook al een behoorlijk libido

“Geef weinig, geef zelden en vooral, geef tegenzin. De meeste mannen, zo niet ontkend, zullen toch bijna elke dag seks eisen”

2. In 1894 gebruikten vrouwen ook de hoofdpijn-smoes

“Ziekte, slaperigheid en hoofdpijn behoren tot de beste smoesjes als de vrouw geen zin heeft in seks.”

3. Goedmaakseks werkte in die tijd niet…

“Zeuren, schelden, en gekibbel is ook zeer effectief als je niet intiem wilt zijn met je man.”

4. Doggy style werd als abnormaal gezien

“De meeste mensen zijn van nature nogal pervers, en als hij de kans krijgt, zal hij deelnemen aan een zeer grote variëteit van de meest weerzinwekkende praktijken. Deze praktijken zijn onder andere: uitvoeren van de normale handeling in abnormale posities, bijten in het vrouwelijk lichaam, en hun eigen lichaam aanbieden voor het gebruik van perverse praktijken.”

5. In het donker seksen was dé trend

“Seks, wanneer deze niet kan worden voorkomen, moet worden beoefend in totale duisternis. Ze moet hem laten tasten in het duister. Er is altijd de hoop dat hij zal struikelen en een lichte blessure heeft. Deze kan ze gebruiken als een excuus om hem de seksuele toegang te ontzeggen. ”

6. Voorspel werd ook niet écht gewaardeerd door de vrouw

“Als hij haar probeert haar te kussen op de lippen moet ze haar hoofd een beetje draaien zodat de kus op haar wang terecht komt. Als hij haar hand probeert te kussen, moet ze een vuist te maken.”

7. Destijds vielen mannen ook na de seks direct in slaap

“Veel mannen zijn voor een groot deel onmiddelijk uitgeput na de bevrediging van de daad.”

8. Als hij je tussen je benen wilde kussen dan…

“Als hij haar jurk omhoog probeert te tillen om haar daar te kussen, moet ze aankondigen dat ze gebruik moet maken van het toilet.”

Maar ondertussen…

Wij kunnen ons niet voorstellen dat de dames uit deze tijd niet van seks hielden. Hoogstwaarschijnlijk is dit boek dan ook vooral bedoeld om welgemanierd en braaf over te komen bij het mannelijk volk. Maar wij denken stiekem dat de schrijfster gewoon gigántisch sarcastisch was. Wil je dit hilarische boekje hebben? Koop ´em hier.

Slimme meisjes houden meer van..
Oh?! Mensen met een hbo of WO-opleiding hebben meer orale seks

Reageer op artikel:
WTF: Dit zijn hilarische sekstips die vrouwen in 1894 gebruikten
Sluiten