Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 20 okt 2016

Yaasss! De allergrootste wijnbar van Nederland wordt geopend

Houd je hart vast vino lover. Dit wordt jouw place to be. In Amsterdam wordt namelijk de allergrootste wijnbar van Nederland geopend en dat betekent al je favoriete wijntjes bij elkaar op een fantastische locatie.

hondervijftig wijntjes

Bel je vriendinnen en blok het weekend van 3, 4 en 5 november in je agenda. In De Hallen Studio’s vind je dan de grootste wijnbar van Nederland van ruim zeshonderd vierkante meter. Dit allemaal omdat wijnhandel Grapedistrict tien jaar bestaat. Hooray!

Dat weekend vind je er meer dan honderdvijftig verschillende wijnen die je kunt proberen en dat laat jouw wijnhartje sneller kloppen. Ook zullen alle wijnboeren aanwezig zijn om te spreken over hun passie. Ontdek je eigen smaak en maak kennis met de verschillende wijnopties.

Food maakt het af

Buiten de aanwezigheid van heerlijke alcoholische versnaperingen, is er ook gedacht aan de hongerige bezoekers. In samenwerking met Amsterdamse chefs wordt een 3-gangen menu aangeboden, natuurlijk in combinatie met wijntjes. Elke dag staat een speciale verrassing klaar, zoals de Rare Druiven Bar bijvoorbeeld. Wij zijn benieuwd.

De entree voor dit geweldige evenement is maar zes euro inclusief een glas. Op zaterdag 5 november kun je er tussen 12:00 en 15:00 uur voor tien euro alle wijnen proeven en je favo aanschaffen. Dat is geen geld.

De kaartjes gaan hard, dus koop hier gauw je ticket, dit wil je niet missen. Cheers.

Dit wil je misschien ook lezen: Fijne uitvinding: Wijncondooms houden je wijn goed en de smaak intact

Reageer op artikel:
Yaasss! De allergrootste wijnbar van Nederland wordt geopend
Sluiten