YAASSS! Er bestaan nu échte roze ananassen en ze zijn super pretty

Van prachtig roze spulletjes krijgen we hartjes in onze ogen. We blijven vrouwen en roze is natuurlijk een kleur die we adoreren. Daarnaast is de ananas dit jaar he-le-maal hot geworden. Je ziet ze overal voorbij komen. Van je interieur tot kleding. En nu bestaat er een roze ananas, de perfecte combinatie voor elke vrouw. En hij is ook nog eens super pretty:

Roze + ananas = JA

Wanneer je een roze ananas ziet denk je: ‘was ie maar echt’. We konden dan ook onze ogen niet geloven toen we de prachtige roze ananas zagen.

Je hebt ze waarschijnlijk nog nooit met eigen ogen gezien, maar de roze ananassen zijn helemaal een ding. Ze zijn genetisch gemodificeerd en hebben hun eigen octrooi bij het fruit-productiebedrijf Del Monte.

Roze ananas come to mama

Als sinds 2005 zijn ze bezig met het creëren van de roze ananas en sinds deze week heeft de ananas de ‘Food and Drug Administration’s’ stempel gekregen. Dat betekent dat ze nu veilig te eten zijn en dat Del Monte het enige bedrijf is dat de roze ananassen mag produceren in Costa Rica. Ze bestaan dus écht.

De prachtige roze ananassen dragen de naam Rosé en zijn roze geworden door de stof lycopeen toe te voegen. Lycopeen vind je bijvoorbeeld ook in tomaten en watermeloenen. Volgens Del Monte zal de ananas ook zoeter smaken dan de gele variant. Op het label staat dan ook: ‘Extra zoete roze ananas’. Oh yummie.

Hoe zien ze eruit?!

Het enige gekke is dat het bedrijf de mooie ananassen verborgen houdt. De afbeeldingen die op het internet circuleren zijn dan ook vervalst met foto-editing tools. We zijn benieuwd wanneer we ze in de supermarkten kunnen vinden en we ze met eigen ogen mogen bewonderen.

LEES OOK: Wow! Wie had gedacht dat ananas zo geweldig voor je huid kon zijn?

Reageer op artikel:
YAASSS! Er bestaan nu échte roze ananassen en ze zijn super pretty
Sluiten