YAASSS! Er komt een koffiefestival in Nederland waar we heel blij van worden

Koffie is alles wat je wil in het leven. Zo'n heerlijk bakkie pleur kan wonderen doen en maakt je dag iets verdraagzamer als je een korte nacht hebt gehad. Niet gek dat koffie een vriend is van velen. Daarom is dit festival, dat geheel in het teken staat van je beste vriend koffie, echt helemaal jouw ding.

Ben je net als wij gék op koffie? Kun je niet zonder, voel je je voldaan als je bakkie leeg is? Ga dan zeker weten naar The Amsterdam Coffee Festival. In het weekend van 10, 11 en 12 maart staat de Westergasfabriek in Amsterdam helemaal in het teken van het goddelijke drankje.

Koffiefestival here we come

Op het festival vind je heel veel koffietentjes, gastronomische kraampjes met streetfood en heb je de kans om verschillende koffies te proeven. Dat is natuurlijk wat we willen. Er zijn demonstraties van barista’s van wereldniveau, workshops, koffie cocktails (yes), live muziek, tentoonstellingen en nog veel meer.

Ben je overgehaald? Als je besluit te gaan, ben je ook getuige van verschillende wedstrijden en kun je je laten inspireren door Europa’s barista’s van de beste espressobars, de laatste producten kopen en kennismaken met trends op gebied van koffie.

Het kan niet anders dan dat dit festival héél chill wordt. Muziek, tentoonstellingen, eten en héél veel koffie. Koop je ticket snel hier.

LEES OOK: Hét drankje voor 2017: de gezonde unicorn latte

Reageer op artikel:
YAASSS! Er komt een koffiefestival in Nederland waar we heel blij van worden
Sluiten