Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 15 januari 2017

YAASSS! Er komt een PUG festival niet ver van ons vandaan

Vele hartjes van puglovers zullen nu op hol slaan. Want wat is er beter dan honderden pugs bij elkaar? Precies. Niets. Daarom komt dit pug festival als een geschenk uit de hemel. Boek maar vast een ticket.

Een heus PugFest

Save the date. 16 juli dit jaar wil jij in Manchester zijn voor PugFest. Het zal lijken op het welbekende festival waar de Oscars worden uitgereikt: glitter en glamour en pugs in de hoofdrol.

De hele middag zal het festival in teken staan van de pug, ook wel het mopshondje. Maar liefst tweeduizend gasten kunnen dan hun liefde voor het hondje delen.

Natuurlijk mag je pug mee naar het festival. Jullie worden onthaald op de rode loper, waarna je de Oscars Grand Pug Dog Show kunt bekijken. Er zal een overvloed zijn aan kraampjes, eten, attracties en spelletjes, evenals een racespel voor de energieke pug.

Very Important Pug

Een feestje geïnspireerd op de Oscars is natuurlijk niet compleet zonder VIP’s. Daarom zal er een Very Important Pug gedeelte zijn met prosecco (niet voor de pug), goodiebags en lekkernijen voor je pug. Alsof dat nog niet genoeg is, zal er ook een photo-booth zijn waar puglovers op de foto kunnen met een pug. Of waar verliefde pugs met elkaar op de foto kunnen.

PugFest belooft een waar spektakel te worden voor elke puglover. Misschien wel de beste dag van het jaar voor jou. Een kaartje kost namelijk maar 8 pond, omgerekend ruim 9 euro. Als je je pug meeneemt, mag die natuurlijk gratis het festival terrein betreden.

Tickets zijn hier verkrijgbaar, als je scrolt naar PugFest Manchester. Weet jij al waar je je deze zomer zult bevinden? Zet jezelf alvast aanwezig op de Facebookpagina. Dit festival mag je als puglover niet missen.

Nog meer pugs: Té schattig: Deze pug houdt misschien nog wel meer van in bad gaan dan jij

Reageer op artikel:
YAASSS! Er komt een PUG festival niet ver van ons vandaan
Sluiten