Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 28 feb 2018

Jeetje! Yana moest Temptation Island verlaten omdat ze hévig ruzie had

Het houdt maar niet op met de roddels uit Temptation Island. Onlangs hoorden we bijvoorbeeld dat Yana het eiland verliet, omdat ze het er maar een saaie bedoening vond. Maar nu blijkt dat de vork toch iets anders in de steel zit.

Verleidster Yana zou zich maar hebben verveeld op het eiland, was haar eigen verklaring. Dat vonden we al een beetje vreemd, want dan ga je toch gewoon in de zon liggen chillen en genieten van je gratis vakantie?

We dachten dat het te maken had met het feit dat ze bevriend is met Megan. En dat ze toch geen zin had om haar vriend Kevin te verleiden.

Hierom is Yana echt weg uit Temptation Island

Maar het blijkt allemaal anders te zijn. Een medewerker van Temptation Island heeft namelijk tegen het Belgische blad TV Familie gezegd dat Yana in een hevig ruzie was beland met een andere verleidster.

’Yana had op een avond te veel gedronken en raakte in een hevige discussie met een andere verleidster,’ aldus de medewerker van het tv-programma. Ze hield het hoofd van dat meisje zo lang onder water in het zwembad dat ze bijna verdronk.’ Wie het andere meisje was is niet bekend.

Yana is direct naar huis gestuurd na het voorval. Volgens verleidster Billy ging dat er maar raar aan toe. ‘Nadat ze ineens was vertrokken, kregen we daar geen verdere uitleg over. Ik denk dat ze niks mocht zeggen. Bizar!’

Yana houdt van aandacht

Het gerucht gaat dat Yana ook aan het stoken was tussen Niels en Rosanna, een koppel van het vorige seizoen. Het wordt allemaal steeds vreemder.

Yana en Rosanna zijn kennelijk vriendinnen. Want Rosanna heeft zich met de boel bemoeid. Volgens haar is er niets van waar dat Yana met Niels wilde aanpappen.

Rosanna tegen RTL Boulevard: ‘Wij hebben laatst nog samen onze lippen laten doen en zijn goede vriendinnen. Yana wilde echt zelf weg.’

Oké dan. Wordt vervolgd.

Reageer op artikel:
Jeetje! Yana moest Temptation Island verlaten omdat ze hévig ruzie had
Sluiten