Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 6 juli 2017

Yas keek Baby Driver: Een perfecte film voor jou én voor je lover

Yasmine (Yas voor intimi) zit iedere week wel een tijdje in het donker. Het fijne is, ze weet precies wat een meisje zoekt in een film. Stay tuned als je wilt weten of je Baby Driver wilt zien of net zo goed kunt skippen.

Ik leerde hoofdrolspeler Ansel Elgort kennen als Gus in the Fault in Our Stars. En hoewel ik bij die film werkelijk hebben zitten janken als een klein kind en m’n neus – sorry, ranzig detail -bij gebrek aan zakdoek heb gesnoten in de mouw van mijn vest, was ik niet méga onder de indruk van Gus.

Goed, hij was een aardige jongen, maar verder, och.

Maar ik ben compleet van mening veranderd. Want in Baby Driver heeft Ansel mijn hart veroverd.

Baby Driver, het verhaal

De film Baby Driver gaat over Baby, een jongen die vluchtauto’s van criminelen bestuurt alsof hij Max Verstappen is. Tijdens zijn werk als chauffeur luistert hij altijd naar muziek, omdat hij als kind een ongeluk heeft gehad en daardoor een constante piep in zijn oren heeft.

Als Baby het meisje van zijn dromen ontmoet, Debora, wil hij stoppen. Maar je raadt het al, dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot (pun intended). Zijn baas (Kevin Specey) laat hem namelijk niet zomaar gaan.

Ook een goede film als je niet van actie houdt

Baby Driver bevat best wat actiescènes. Hierdoor is de film ook voor vriendjelief spannend om naar te kijken. Maar geen paniek, ook als je niet van actie houdt kom je aan je trekken. Het verhaal is namelijk heerlijk, de muziek is heel fijn en bonus: Jon Hamm (Mad Men) en Jamie Foxx hebben een rol in de film te pakken.

En dan is er natuurlijk nog Baby. Zoals gezegd heeft hij mijn hart veroverd in deze film. Hij is eigenlijk een good guy, maar heeft een crimineel randje, want hem ineens sexy maakt. En als hij flirt met Debora (Lily James) krijg je kriebels in je buik.

Conclusie

Ideaal voor een date. Dit is echt de beste film die nu in de bioscoop draait. En hij is zowel voor jou als voor je lover het kijken waard. Gaan dus.

Ps. Onze collega’s van Froot hebben ook nog wat filmtips voor deze zomer:

Lees ook: De trailer van the Little Mermaid is hier en het ziet er a-dem-be-ne-mend uit

Reageer op artikel:
Yas keek Baby Driver: Een perfecte film voor jou én voor je lover
Sluiten