Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 24 mei 2017

Yas keek Get Out: Een bloedje spannende film waarvan je tegen je lover aan wil kruipen

Yasmine (Yas voor intimi) zit iedere week wel een tijdje in het donker. Het fijne is, ze weet precies wat een meisje zoekt in een film. Stay tuned als je wilt weten of je Get Out wilt zien of net zo goed kunt skippen.

Het verhaal

Get Out gaat over Chris – een donkere fotograaf – die met zijn blanke vriendin Rose (gespeeld door Allison Williams aka Marnie uit Girls) mee gaat naar haar ouders. Het plan is om daar een weekendje te blijven zodat zij hem kunnen leren kennen.

De familie doet echter wel een tikkie vreemd en hun vrienden doen misschien wel nog gekker. Chris denkt dat het er mee te maken heeft dat hij zwart is, maar Rose zegt dat haar ouders absoluut niet racistisch zijn. Ze zouden voor een derde keer op Obama hebben gestemd als dat zou kunnen.

Toch gebeuren er steeds meer rare dingen. Waardoor het ontspannend weekendje ineens een heel vreemd en eng karakter krijgt.

Get Out is nagelbijtend spannend

In de beschrijving staat dat Get Out een horrorfilm is, maar dat mag je wel met een korreltje zout nemen. Dat wil niet zeggen dat het geen spannende film is, want god, het is bloedje spannend. Je voelt de adrenaline door je lichaam stromen terwijl je kijkt. En je denkt constant dingen als ‘nee, doe het niet!’

Maar er zitten geen spoken, of geesten of buitenaardse wezens in. Ben je dus geen fan van het horrorgenre, maar kun je een thriller wel waarderen, dan is dit de film voor jou.

Geloof me, je gaat tegen je lover aan willen kruipen omdat je gewoon niet gelooft wat er allemaal gebeurt. Het is zó freaky.

Conclusie

Koop dat kaartje, neem je lover mee en popcorn. En tegen de tijd dat je zenuwachtig alles hebt opgegeten is het tijd om tegen hem aan te kruipen en in zijn arm te knijpen van de spanning. Wie zegt dat thrillers niet romantisch kunnen zijn?

Lees ook: Yas keek the Circle: Een film voor iedereen die verslaafd is aan z’n telefoon

Reageer op artikel:
Yas keek Get Out: Een bloedje spannende film waarvan je tegen je lover aan wil kruipen
Sluiten