Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 14 september 2017

Yas keek The Hitman’s Bodyguard: Een actiefilm voor mannen waar je als vrouw ook héél goed van kan genieten

Yasmine (Yas voor intimi) zit iedere week wel een tijdje in het donker. Het fijne is, ze weet precies wat een meisje zoekt in een film. Stay tuned als je wilt weten of je The Hitman’s Bodyguard wilt zien of net zo goed kunt skippen.

Als je fan bent van actiefilms en het wel leuk vindt dat acteurs een beetje in het wildeweg schieten, dan kan ik meteen al duidelijk zijn: The Hitman’s Bodyguard voldoet aan je verwachtingen.

Maar als je net als ik niet per se staat te springen om met je boy naar een actiefilm te gaan, blijf dan even lezen. Want dan ga ik je alsnog proberen om over te halen.

1. Het verhaal *

De film gaat over Michael Bryce. Hij was ooit een van de beste bodyguards ter wereld. Maar toen zijn klant voor zijn ogen werd vermoord, verloor hij die – in zijn ogen – prestigieuze titel.

Maar, hij kan er iets aan doen om die titel terug te krijgen. Namelijk een beruchte huurmoordenaar beschermen zodat hij kan getuigen tegen ex-president Vladislav Dukhovich in Den Haag, bij het Internationaal Strafhof.

Je kunt je al voorstellen dat huurmoordenaar Darius nogal wat vijanden heeft. Wat zal zorgen voor de nodige actiescènes. Daar zal je lover wel blij mee zijn.

Maar er is ook nog een liefdesverhaal verstopt in de film, wat het voor jou waarschijnlijk leuker maakt. (Voor mij in ieder geval wel).

Ook nice, een deel van de film speelt zich in Nederland af. Geeft je toch een soort nationalistisch gevoel van trots.

2. Lekkere mannen? *

Ja, ja, Ryan Reynolds mag er zeker zijn. Hij heeft een knappe kop, een goed lichaam en ook een sexy oogopslag in zijn repetoire. Heeft Serena van der Woodsen toch maar goed geregeld.

Barry Atsma speelt trouwens ook een rolletje, mocht je heet van hem worden. (Ik niet per se)

3. Spanning en sensatie? *

Lijkt me duidelijk.

4. Een lach of een traan? *

Wat me oprecht verbaasde: deze film is heel grappig. Ik had een actiefilm verwacht waarin iedereen heel serieus over alle actie zou gaan doen. Maar er zit een flinke dosis humor in. Let wel op: mijn gevoel voor humor is behoorlijk zoutloos flauw.

5. Boyfriend of girlsquad proof *

Dit is een typisch gevalletje van ‘ga met een man’. Hij kan de actie waarderen en jij het verhaal, de flauwe humor en de romantiek.

Score: 5 punten *****

Wauw, deze film heeft gewoon het maximale aantal punten behaald.

Geloof me, dit is echt de perfecte film voor een date of een avondje uit met je lover. En dat jij stiekem weg zit te zwijmelen bij Ryan, dat hoeft hij niet te weten. Toch?

Lees ook: Netflix maakt een misdaadserie over Madeleine McCanns verdwijning

Reageer op artikel:
Yas keek The Hitman’s Bodyguard: Een actiefilm voor mannen waar je als vrouw ook héél goed van kan genieten
Sluiten