Schattig! Yasmin van Temptation Island VIPS deed vroeger mee aan het Junior Songfestival

We kennen Yasmin Karssing nu natuurlijk als de vriendin van Thomas Cox in Temptation Island VIPS, maar jaren geleden stond Yasmin al in de schijnwerpers. Ze deed met meidengroep Rready mee aan het Junior Songfestival en wij hebben de beelden van de piepjonge Yasmin.

Kleine meisjes worden groot. We zien hieronder een jonge Yasmin dansen en zingen op het podium van het Junior Songfestival, de droom van ieder meisje. Met drie vriendinnen vormde zij Rready en zong ze de sterren van de hemel. Hoe schattig is dit?

Yasmin van Temptation Island Vips deed ooit mee aan het Junior Songfestival

Misschien herinner jij je het nummer ‘Musical’ nog wel van het Junior Songfestival in 2008, de meiden schopten het ver en eindigden op de tweede plek. Marissa met het nummer ‘1 dag’ ging er met de eerste plaats vandoor. Yasmin is een prachtige meid en dat was in 2008 al te zien: ze straalt. En dan die kleding, zo liepen wij er ook allemaal bij in die tijd.

Junior Songfestival 2008 – Rready – Musical Finale

Junior Songfestival 2008 Rready – Musical tijdens de finale HQ

Heb jij Yasmin nog niet gespot? Ze is het meisje in het roze jurkje met het zwarte gilletje erover, een outfit á la 2008. Yasmin is niet de eerste Temptation Island-kandidaat die meedeed aan het Junior Songfestival, ook verleidster (en inmiddels rapper) Fabiola stond daar op het podium. Toen nog niet met het brutale ‘Alles Designer’, maar met het lieve nummer ‘Ik wil alles weten’.

Yasmin stond dus al eerder voor de camera, voordat zij met Thomas aan het Temptation Island-avontuur begon. Of de twee de relatietest hebben overleefd is nog maar de vraag, alles wijst er namelijk op dat de twee niet meer samen zijn. Alle sappige details lees je hier, Thomas is met een aantal drankjes op íets te loslippig geweest.

Reageer op artikel:
Schattig! Yasmin van Temptation Island VIPS deed vroeger mee aan het Junior Songfestival
Sluiten