Yay! Beautify’s zusje BEDROCK is live en het is alles wat je wil lezen

Vandaag is het feest op de redactie van Beautify. Denk: beschuit met muisjes en champagne, want we hebben er een nieuw zusje bij. Haar naam is BEDROCK en ze is een nieuw online magazine over health, sport, voeding, relaties, spiritualiteit en duurzaamheid.

BEDROCK schrijft over alles wat te maken heeft met mind, body en better world. Om vragen die gaan over een gezond en bewust leven te beantwoorden, slaat het online magazine de handen ineen met grote namen als fitness personality Kayla Itines, topmodel Cato van Ee, promovendus Remko Kuipers en meditatieleraar Tijn Touber.

‘De beste versie worden van jezelf, voor jezelf en de wereld waarin je leeft, is het mooiste wat er is. Je moet voor jezelf bepalen wat een gezond en bewust leven voor jou betekent. Het enige dat wij kunnen doen is een gids zijn,’ zegt hoofdredacteur Nina Pierson. Misschien komt haar naam je bekend voor, ze is namelijk ook mede-eigenaar van saladebarketen SLA.

BEDROCK is een initiatief van online uitgeverij Wayne Parker Kent, uitgever van een aantal van de meest gelezen online magazines van Nederland, het digitale bedrijf van producent FremantleMedia Netherlands en Nina Pierson, mede-eigenaar van saladebarketen SLA.

Reageer op artikel:
Yay! Beautify’s zusje BEDROCK is live en het is alles wat je wil lezen
Sluiten