Yay! Er komt een nieuw zusje aan van de beautyblender

Waar wij al helemaal gek waren op de Beautyblender, is er goed nieuws voor iedereen die ook van het handige make-up sponsje houdt. Er komt namelijk een nieuw zusje aan van de oh zo bekende Beautyblender.

En ook niet zomaar een nieuw zusje, de nieuwe spons zorgt er namelijk voor dat het perfect overtollige oliën opneemt van je gezicht, zonder dat het je make-up vervaagt.

Blotting

De manier waarop deze oliën worden opgenomen wordt ook wel blotting genoemd. Tot nu toe waren er alleen maar een soort blotting papieren zakdoekjes en nu is er dan ook eindelijk een spons variant. De Blotterazzi is namelijk de nieuwste en ook meest chique manier om te blotten. De kleur van de spons is dan ook zoals we die gewend zijn van de Beautyblender: lekker knallend roze.

Blotterazzi

Ook is de Blotterazzi super goed her te gebruiken, namelijk zo’n 60 keer als je deze goed schoon houdt. Door de vorm van de Blotterazzi kun je goed bij alle hoeken en contouren van je gezicht komen. Een huid die vet- en olievrij is? De Blotterazzi zorgt ervoor én je make-up blijft ook nog eens perfect zitten. In september is de Blotterazzi wereldwijd te koop, maar kun je niet wachten dan kun je hem ook nu bestellen bij Sephora of bij de site van Beautyblender. Let’s blot erop los.

Reageer op artikel:
Yay! Er komt een nieuw zusje aan van de beautyblender
Sluiten