Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Life 2 aug 2017

YAY! Je kunt je nog steeds opgeven voor het nieuwe seizoen van Temptation Island

Temptation Island is al een tijdje afgelopen. En eerlijk is eerlijk, dat vinden we allemaal jammer toch? Maar, goed nieuws. Er komt als het goed is een nieuw seizoen en jij kunt jezelf of andere stelletjes nú opgeven.

RTL deed een tijdje geleden een oproep waarin ze aangaven op zoek te zijn naar nieuwe kandidaten voor een eventueel nieuw seizoen van Temptation Island. Daarvoor ontwikkelden ze een website om je in te schrijven. Die site is nog steeds online.

Goed nieuws voor alle stelletjes die dromen om deze relatietest zelf te ondergaan. Het is tevens goed nieuws voor alle fans van het programma. Want oké, zeker is het nog niet dat er een nieuw seizoen komt, maar het lijkt er sterk wél sterk op. Laatst zagen we natuurlijk al in de vlog van Merijn en Pommeline dat ook zij hints gaven richting een nieuw seizoen van Temptation Island. Sterker nog, het lijkt erop alsof het op Temptation Island ontstaande koppel weer mee zal doen.

Wij vermoeden dat RTL op dit moment aan het kijken is of er geschikte stellen te vinden zijn voor een nieuw seizoen. Als ze die vinden geloven wij dat de kans enorm groot is dat er een nieuw seizoen gaat komen. Hoé heerlijk zou dat zijn? Tag daarom iedereen die jij geschikt acht voor dit nieuwe seizoen, want dan kunnen we met z’n allen weer snel genieten.

Reageer op artikel:
YAY! Je kunt je nog steeds opgeven voor het nieuwe seizoen van Temptation Island
Sluiten