Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 1 jul 2016

Yay! Google Maps heeft je leven zojuist nog wat makkelijker gemaakt

Wie kent het niet, zelfs als je de stad waar je woont inmiddels op je duimpje kent, fiets je af en toe met je telefoon in je hand. Gewoon om even te checken waar je ook al weer precies moet zijn. We love you, Google Maps.

Ja, de routeplanner op je telefoon is heerlijk. Niet alleen op de fiets, maar ook als je in de auto zit. Toch is er nog wel een struggle. Soms heb je namelijk meerdere afspraken na elkaar en dan wil je dat allemaal zo plannen dat je het minste tijd kwijt bent en de efficiƫntste route aflegt.

Tot nu toe moest je alle routes en bestemmingen afzonderlijk plannen. Maar nu kun je op je telefoon meerdere stops aangeven op Ć©Ć©n reis. Yay, dit gaat het leven zoveel makkelijker maken.

Google Maps is zojuist nĆ³g beter en leuker geworden

En er is ook nog een heel leuke update van de Google Maps app. Je kunt namelijk notities maken bij locaties waar je in het verleden bent geweest. Super handig als je ergens bent en weet dat je in die buurt eerder bij een heel leuk tentje hebt gegeten, maar niet meer precies weet waar en wat het precies was.

De updates zijn nu beschikbaar voor Android gebruikers. iPhone lovers, jullie geduld wordt nog heel eventjes op de proef gesteld, maar de nieuwe versie van Google Maps is binnenkort ook voor jullie beschikbaar.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: 7 dingen die iedere vrouw doet als ze in de auto zit

Reageer op artikel:
Yay! Google Maps heeft je leven zojuist nog wat makkelijker gemaakt
Sluiten