Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 26 feb 2017

Yay! Het #Girlboss boek van Sophia Amoruso wordt een Netflix serie

Het boek van Sophia Amoruso werd in mum van tijd razend populair. Overal ter wereld lazen vrouwen haar boek om zichzelf te empoweren en zich te laten inspireren door deze powerlady. En nu is het moment daar dat we er ook naar kunnen kijken omdat Netflix het mogelijk maakt dat het recht voor onze neus gebeurt.

Girlboss = girlpower

Sophia Amoruso’s boek #Girlboss is een groot succes. Ze is een inspiratiebron voor vele jongeren. Het gaat over het leven van een jonge vrouw die niet wist wat ze wilde bereiken.

Sophia Amoruso wist namelijk in haar tienerjaren helemaal niet wat ze wilde met haar leven. Haar bijbaantjes vond ze maar suf. Ze wilde iets anders. Op haar tweeëntwintigste begon ze haar vintage kleding te verkopen op eBay. En daarmee boekte ze grote successen.

Het boek Girlboss

Acht jaar later, in 2006, richtte ze internationaal mode-imperium Nasty Gal op, een bedrijf met een omzet van meer dan 100 miljoen dollar. Uiteindelijk had deze powervrouw ruim 350 mensen in dienst. In het boek #Girlboss vertelt ze het verhaal van haar fantastische succes en geeft ze de lezers ook tips. Omdat er zoveel vrouwen rondlopen die niet echt weten wat ze willen, maar waarschijnlijk véél meer kunnen dan ze denken.

Ondanks dat Sophia zo groot is geworden met haar bedrijf en haar verhaal werd in 2016 aangekondigd dat Nasty Gal failliet was gegaan. Maar zoals je misschien wel weet zeggen de Amerikanen altijd dat je geen succes kunt hebben als je niet een keer rock bottom bent geraakt.

En nu een nieuwe verslaving: een Netflix-serie

De nieuwe Netflix komedie is gebaseerd op de experimentele weg die Sophia (gespeeld door Britt Robertson) aflegde en de bizarre wending die haar leven kreeg. Het verhaal is verder uitgewerkt en de uiteindelijke serie, bestaande uit dertien afleveringen, zal in april dit jaar te zien zijn. De vraag is of het verhaal van haar faillissement ook verwerkt zal zijn in de serie. Maar hoe dan ook zullen alle afleveringen je gaan inspireren. Kijken dus:

Yay: PLL fans opgelet: Netflix’ nieuwe serie 13 Reasons Why is waar je op hebt gewacht

Reageer op artikel:
Yay! Het #Girlboss boek van Sophia Amoruso wordt een Netflix serie
Sluiten