Rosa Tettero
Rosa Tettero Love 29 dec 2016

YAY! Je kunt nu Tinderen op je televisie

Een film kijken op de bank met je besties is leuk, maar het kan nog leuker. Mannen keuren is een fijne bezigheid en Tinder is waarschijnlijk je favoriete app als single lady. Maar nu kun je al je vriendinnen optrommelen om een avondje te Tinderen. Gewoon op de bank voor de tv.

Hallo mannen

Wil je nog een leuke dat scoren voor oud en nieuw? Vind je de mening van je vriendinnen belangrijk? Ga dan samen een avondje Tinderen vanuit de bank. Gewoon, mannen keuren op televisie. Wat is er leuker dan een avondje gezamenlijk swipen?

Apple TV introduceert Tinder op je televisie en het is niet heel anders dan op je telefoon. Je veegt naar links of naar rechts, je deelt Superlikes uit en dat alles gewoon op je televisie. De afstandbediening is je telefoon. Jij bent daarom volledig in charge.

Leuk, niet leuk, leuk, niet leuk

Een groot voordeel aan Tinderen op je televisie is dat je berichten niet in beeld komen. Niemand kan zien wat voor ondeugende berichtjes jij stuurt en ontvangt. Maar het gaat natuurlijk maar om één ding: samen eens even flink wat mannen keuren.

In onderstaande video wordt gedemonstreerd hoe het werkt. Bel snel die vriendin met Apple TV, koop popcorn en start het Tinderen maar.

LEES OOK: 10 x waarom daten niet áltijd over rozen gaat

Reageer op artikel:
YAY! Je kunt nu Tinderen op je televisie
Sluiten