Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 25 sep 2016

YAY! Onze oude favo Disney films kunnen we nu in de bios zien

Deze maand kunnen we The Lion King, Frozen, Toy Story en Monsters, Inc. al bewonderen tijden de Disneyweken in Pathé. En het liefst zien we ze allemaal wel tien keer. Dromen worden werkelijkheid, want Pathé heeft aangekondigd door te gaan met de Disneyweken.

Yeah! Meer Disneyfilms. En niet zomaar Disneyfilms, want aankomende maand worden er oude prinsessenfilms getoond in de bios. En die willen we zien. Jeugdsentiment ten top.

Vier klassieke, sterke en jonge vrouwen zijn terug op het witte doek. Belle en het Beest, Alladin, De Kleine Zeemeermin en Rapunzel komen er aan. Zowel in originele Engelse versie als in de Nederlandse nagesproken versie. Zoals wij ze kennen van vroeger.

Wij kunnen alleen maar hopen dat het een groot succes wordt en dat er een derde reeks van oude Disneyfilms in de theaters komen. Bel je BFF en plan maar alvast vier avonden vrij in jullie agenda.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Kijken! Deze Disney trailer én prinses zijn echt adembenemend mooi

Reageer op artikel:
YAY! Onze oude favo Disney films kunnen we nu in de bios zien
Sluiten