Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 26 jan 2017

YAY! Suits is terug met het 2e deel van seizoen 6 en Harvey is weer hot as hell

Yes, yes, yes. De season break van Suits is voorbij en we kunnen niet wachten om te zien hoe het verder gaat. Want god, er is een hoop gebeurd in het eerste deel van seizoen 6 en de spanning loopt op. Bovendien willen we gewoon meer zien van Harvey.

Ja, we geven het toe. Het hele debacle met Mike Ross en zijn geheim is natuurlijk reuze spannend om te volgen. Bovendien is het heerlijk om te zien hoe de advocaten in Suits ineens met ingenieuze ideeën komen. En hoe Donna weer komt met grappige uitspraken. Maar ja, het aller-allerfijnste aan Suits is toch wel Harvey.

Spoiler alert

In het eerste deel van seizoen 6 van Suits zagen we dat Mike’s geheim boven tafel is gekomen en dat hij naar de gevangenis moet, omdat hij geen Rechten heeft gestudeerd. In de laatste aflevering voor de season break zagen we dat Jessica Pearson haar bedrijf verlaat. Ze kiest ervoor om samen te zijn met Jeff Malone. Én we zagen dat Harvey en Donna elkaars handen vasthouden, terwijl ze naar het uitzicht over de stad kijken.

Ja ja ja, het lijkt nu echt te gebeuren. Ein-de-lijk. Harvey en Donna lijken er echt voor te gaan in het tweede deel van het seizoen.

We zijn wel een beetje jaloers

Op Donna. Als ze echt samen gaat zijn met Harvey. Want hij is toch wel de man waar je wild van wordt. Hij ziet er altijd tiptop uit in zijn maatpakken. Zijn zelfvertrouwen maakt hem werkelijk onweerstaanbaar. En hij is een soort superman. Zelfs de ingewikkelde zaken lost hij op, want hij is o-zo intelligent en creatief.

Maar goed, we gunnen de man natuurlijk ook zijn geluk in de liefde. En wat is het bloedaantrekkelijk om te zien hoe hij voor haar door het vuur gaat.

Als je van Harvey houdt, hou je waarschijnlijk ook van Chuck: Om deze redenen zullen we altijd van Chuck Bass blijven houden

Reageer op artikel:
YAY! Suits is terug met het 2e deel van seizoen 6 en Harvey is weer hot as hell
Sluiten