Yay! Vanavond is de Victoria’s Secret Fashion show 2016 op tv

Elk jaar staan we weer te popelen om de schitterende Angels over de runway te zien paraderen in de meest prachtige lingerie. Het duurt altijd even voordat de show in Nederland wordt uitgezonden maar geduld wordt beloond. Vanavond kunnen we het spektakel dan eindelijk zien.

Nederlands schoon

Net5 zond vannacht om 04:00 uur de meest bekende lingerieshow ter wereld uit, tegelijkertijd met de wereldpremière in de VS. Niet getreurd als je dit hebt gemist, we snappen dat je daar misschien niet je bed voor uit komt. Aan de slaapkopjes is gedacht, daarom wordt de show nogmaals uitgezonden, en wel vanavond.

De Victoria’s Secret Fashion Show 2016, die dit jaar werd gehouden in Parijs, kun je vanavond om 22.30 uur zien bij Net5. Onze enige echte Nederlandse Romee Strijd, Sanne Vloet en zusjes Gigi en Bella Hadid, die een Nederlandse moeder hebben, schitteren in de mooiste lingeriesetjes. Ook zal Romee vleugels dragen, ze is daarmee de enige Nederlandse Angel.

Ooit een Victoria’s Secret Angel zijn

Adembenemende lingerie

Vanavond kun je ook de ‘multi-million dollar Fantasy Bra’ zien. Dit jaar draagt topmodel Jasmine Tookes hem en we beloven je: die bh is adembenemend mooi. Andere welbekende topmodellen die over de runway schitteren zijn onder andere: Adriana Lima, Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio en Elsa Hosk.

De show is niet compleet zonder artiesten, daarom zul je Lady Gaga, Bruno Mars en The Weeknd naast de modellen zien op de roze loper. Het belooft een groot spektakel te worden.

Met wie ga jij kijken?

Reageer op artikel:
Yay! Vanavond is de Victoria’s Secret Fashion show 2016 op tv
Sluiten