YEAH: De nieuwe yogatrend ‘AcroYoga’ voor samen met je bestfriend

Word je een beetje moe van steeds dezelfde oefeningen in de sportschool of yoga oefeningen en mag het wat jou betreft wat uitdagender of gevarieerder? Neem dan kennis met de nieuwe yogatrend 'Acroyoga'. Erg leuk om samen te doen met je beste vriendin.

AcroYoga is een combinatie van yoga en acrobatiek. Je voert de meest vreemde maar leukste duo kunstjes uit. Het is letterlijk spelen. De acrobatiek is voor iedereen toegankelijk, en is veilig doordat er altijd een vanger bij de oefeningen staat. AcroYoga helpt om het vertrouwen in jezelf en in anderen te vergroten en je lichamelijke kracht en concentratie te versterken.

AcroYoga wordt het meest uitgevoerd door koppels maar deze zomer is het ook ideaal om met je best friend deze uitdaging samen aan te gaan.

Dit is waarom:

AcroYoga is gebaseerd op de waardering van vriendelijkheid.

In plaats van competitie en stress, breng je positiviteit in je vriendschap.

De toenemende populariteit van fitness foto’s op Instagram is door AcroYoga alleen maar toegenomen.

Je best friend is de vrouw waar je je diepste geheimen mee deelt, dus het is alleen maar logisch dat je ook fysiek op haar leunt.

Deze oefeningen hebben dezelfde voordelen als een dag in een spa met je best friend alleen met AcroYoga verbrand je meer calorieën.

Tuurlijk zul je vallen, maar dit maakt je alleen maar sterker, dit geldt voor de vriendschap en voor je fitness.

Al enthousiast geworden om dit ééns uit te proberen? Bel je best friend en probeer het uit bij een AcroYoga lesje bij jou in de buurt. Zo geef je je fitness én vriendschap een onwijs goede boost. En maak je van deze zomer je meest acrobatische zomer ooit.

Reageer op artikel:
YEAH: De nieuwe yogatrend ‘AcroYoga’ voor samen met je bestfriend
Sluiten