Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 7 okt 2016

Yeah! Er bestaat Hello Kitty wijn en dat is fantastisch

We hebben zo'n beetje alle gekke combinaties voorbij zien komen. Van gin met unicorn tranen tot blauwgekleurde wijn. Maar, we zijn er nog lang niet klaar mee. Wij vrouwen zijn gek op alles wat roze en schattig is en daarom deze keer niets minder dan Hello Kitty rosé.

YAY! En niet alleen Hello Kitty rosé. Er is namelijk een hele Hello Kitty lijn op de markt gebracht. Het is een selectie van heerlijke, mousserende wijnen.

Het Japanse merk Sanrio en de Italiaanse familie Torti die wijn produceert, wilden smaak combineren met de elegantie van de modewereld. En dat is gelukt.

Wanneer je het etiket ziet, wil je het meteen hebben. Gewoon als interieur item in je slaapkamer of om te geven aan je vriendin. Je hebt de keuze uit maar liefst vijf verschillende en schattige wijnen:

Sweet Pink

Gemaakt van Chardonnay en Pinot Nero witte druiven en smaakt heerlijk bij fruit en zoete desserts.

Cupido

Deze mousserende witte wijn is gemaakt van honderd procent Pinot Nero druiven en past goed bij vis, sushi en schelpdieren.

Rosé

Dit drankje is ook gemaakt van honderd procent Pinot Nero druiven en heeft een licht roze kleur en een zoete bloemengeur met lichte specerijen.

Charmy

Een droge, volle witte wijn gemaakt van dezelfde druiven. Deze wijn past perfect bij hapjes en lichte gerechten. (En ziet er heel cute uit).

Lady

En dan is er natuurlijk nog een rode wijn met een frisse, fluweelzachte en fruitige smaak.

Dit bewijst maar weer dat Hello Kitty ook is gemaakt voor volwassenen. Nog even geduld, want de ‘buy’ button van de website is nog niet live. We kunnen niet wachten te proosten met dit schattige drankje.

Wist je dit ook al? OMG! Er is nu een Hello Kitty café het is super cute

Reageer op artikel:
Yeah! Er bestaat Hello Kitty wijn en dat is fantastisch
Sluiten