Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 13 okt 2017

YES! Aldi gaat taartjes met gin verkopen en het is het beste excuus om alvast aan je winterbody te werken

De geweldige, budgetvriendelijke supermarkt Aldi begint zo langzamerhand de hemel te worden. Dat was het natuurlijk al, maar inmiddels is de fantastische plek de hemel in het kwadraat. Wat ze nu weer bedacht hebben, is precies wat we nog misten in ons leven: gin en taart in de mix.

We kunnen het niet voorstellen, maar het kan zijn dat je even niet meer precies weet waarom de Aldi een plekje in ons hart heeft gekregen. In dat geval frissen we graag je geheugen even op. Je kunt binnenkort bij de Aldi terecht voor 8 soorten voordelige gin (waaronder roze gin), gin en tonic ijsjes, 3 liter flessen prosecco en caloriearme wijn. En het leven wordt nóg beter.

Taartjes met gin

Gin en taart, taart en gin. Los van elkaar zijn ze al heerlijk, laat staan als je de twee heerlijkheden met elkaar combineert. Het lijkt wel alsof de Aldi onze gedachtes kan lezen, want de taartjes met gin vormen wéér een goede reden om naar de supermarkt te hollen als een malle.

De taartjes worden midden november in de winkel verwacht en kosten nog geen drie euries. Dat betekent nog een klein maandje wachten. En sparen, want van deze geweldige combinatie wil je sowieso een flinke voorraad inslaan.

Om alvast in de stemming te komen, hier een andere heerlijke taart met drank-combi: Nieuwe craving: mini mojito cheesecakes zijn pure perfectie

Reageer op artikel:
YES! Aldi gaat taartjes met gin verkopen en het is het beste excuus om alvast aan je winterbody te werken
Sluiten