Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 21 sep 2017

Yes! De Aldi gaat prachtige roze gin verkopen

Na de drie liter fles prosecco en de calorie-arme wijn waar we eerder over schreven, hebben nu weer een nieuwe reden voor je om binnenkort naar de Aldi te hollen. En een reden om binnenkort weer een gezellige girls night out te plannen met al je vriendinnen. Het heeft in ieder geval iets te maken met gin en met de kleur roze. Waren we al langer fan van de Aldi, kunnen we nu al helemaal niet meer zonder de supermarktketen. Vooral op het gebied van drank slaat de Aldi verrassende wegen in. Over ongeveer anderhalve maand staat bijvoorbeeld de Gin Lane 1751 Victoria Pink Gin in de schappen. Eentje die een iets andere kleur heeft dan alle andere ginsoorten.

Romantisch roze

Roze gin wordt de nieuwe aanwinst van de supermarkt. Het drankje is een mengsel van acht planten, onder meer jeneverbessen, koriander, steranijs en Siciliaanse citroen en het is gemaakt volgens een traditioneel Victoriaans recept. De roze kleur heeft het drankje te danken aan Angostura bitters.

Je kunt de fles kopen voor iets meer dan 20 euro. Hopelijk heb je wel nog een beetje geduld, want de flessen roze gin worden pas midden november in de winkels verwacht.

Nog meer goed nieuws van de Aldi: Ha! De gin van de Aldi is de beste van de wereld en je koopt ‘m voor een prikkie

Reageer op artikel:
Yes! De Aldi gaat prachtige roze gin verkopen
Sluiten