Yes baby! Wij vrouwen hebben steeds vaker een orgasme

Yasmine Esser 15 okt 2015 Nieuws

Wanneer we alleen zijn, is het vaak geen probleem om tot een hoogtepunt te komen. Maar uit Amerikaans onderzoek blijkt dat vrouwen tijdens seks met een man veel minder vaak klaarkomen. Voor iedere drie orgasmes die een man heeft, hebben wij er maar één. Toch is er ook goed nieuws, want uit het onderzoek blijkt dat we bezig zijn met een inhaalslag. Hoe dat komt?

Hij doet beter zijn best

De man van nu uit zijn emoties, geeft ons de ruimte om ons te ontwikkelen en hoeft niet per se de macho uit hangen. Én hij gaat in bed niet meer alleen voor zijn eigen genot. Als je de juiste man hebt gevonden, zal hij er alles aan doen om jou te plezieren.

We durven meer te vragen

You go girl. We durven steeds meer te vragen en aan te geven waar we echt super heet van worden. Wist je dat vrouwen van orale seks bijvoorbeeld veel vaker een orgasme hebben?

En meer zelf te doen

Mannen vinden het bovendien super opwindend om te zien hoe je jezelf bevredigd.

We proberen nieuwe standjes

Hij bovenop, jij onder, dat weten we nu wel. Tuurlijk, soms is het heel lekker, maar afwisseling is toch bevredigender. We hebben het heus niet over allemaal heftige kamasutra posities. Zo is doggy style hét standje om je G-spot te prikkelen.

We vieren het leven met seks

Hoera, je bent jarig, bijna winter of je hebt een nieuwe baan. Wat de reden ook is: seks is nu wat champagne vroeger was. Je weet wat ze zeggen: oefening baart kunst. Hoe vaker we een nummertje maken, hoe beter we weten wat we lekker vinden en waarvan we over ons hele lichaam gaan tintelen en kreunend neervallen.

We hebben meer fantasie in de slaapkamer

Oeh, een goed rollenspel kan van een saaie vrijpartij een steamy sessie maken. Dat je kerel een wildvreemde is bijvoorbeeld. Of dat jij een stripper bent.

De moderne man laat ons hart smelten

Klik op de foto en lees waarom. droomman

Reageer op artikel:
Yes baby! Wij vrouwen hebben steeds vaker een orgasme
Sluiten