Yes! Barbie mag éindelijk van haar hoge hakken af

Een celeb die al 56 in de modewereld mee gaat kan niemand anders zijn dan Barbie. Waar haar kledingkast al uitpuilde met duizenden verschillende outfits kan nu ook eindelijk haar schoenencollectie uitgebreid worden.

Ein-de-lijk

Al sinds 1959 spelen meisjes van over de hele wereld met dé befaamde pop. De dame in kwestie heeft ook samenwerkingen op haar naam staan met vele designers zoals Louis Vuitton, Kate Spade, Versace en Burberry. Nu heeft Mattel een nieuwe aanpassing gemaakt bij ons icoon, ze heeft nu namelijk ‘aanpasbare enkels’.

Barbie is blij

Nu kan ze éindelijk gympen aan en ballerina’s, iets waar ze zich vast al jaren op heeft verheugd na het dragen van alleen maar hakken. De eerste foto’s zijn al gedeeld op haar Instagram met de #Barbie en #BeSuper. Zo wil Barbie bewijzen dat het niet uitmaakt wat voor schoenen je aan hebt, je bent altijd amazing en kan zo de hele wereld aan.

Who’s that girl?

Maar wie is Barbie nou eigenlijk? Bekijk dit grappige filmpje om erachter te komen wie zij is en krijg alvast een sneak peek van haar favoriete platte schoenen:

Nog meer Barbie nieuws? Je leest het hier.

Reageer op artikel:
Yes! Barbie mag éindelijk van haar hoge hakken af
Sluiten