Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 9 okt 2015

YES! De afbeeldingen van de H&M x Balmain zijn uitgelekt en de collectie is hebberigmakend

Heb je het gehoord? H&M heeft zijn handen ineengeslagen met Balmain en op 5 november komt de collectie uit. En heel wat fashionliefhebbers kunnen werkelijkwaar niet wachten. En voor die liefhebbers is er nu groot nieuws want het lange wachten wordt nu al beloond.

Wie het internet heeft gevolgd heeft misschien al een paar kiekjes voorbij zien komen van Gigi Hadid, Jourdan Dunn en Kendall Jenner die de H&M x Balmain collectie op de rode loper toonden. Iedereen keek ernaar met kwijlende blikken. November werd nog een keer extra gehighlight op de kalender.


De draagbaarheid van de H&M komt samen met de stoere, krachtige handtekening van Balmain. Kortom, betaalde designer statement items die je écht in je kast wil hebben. Het is dan ook niet zo gek dat mensen eindeloos speuren naar meer informatie op het internet.

Zo ook Kathryn Swartz Rees. Zij vertelde tegen ‘The Cut’ dat precies op het juiste moment op zoek ging. Door te Google’en en precies de juiste parameters te gebruiken kon ze Ze kon 99 afbeeldingen halen van de website van H&M die ze vervolgens op haar Instagram heeft gepost.

Inmiddels is de link van de H&M offline gehaald, maar gaan de afbeeldingen het hele internet over. Het is niet de gehele collectie. Sommige items komen nog in andere kleuren beschikbaar.

Enkele items uit de collectie:


Reageer op artikel:
YES! De afbeeldingen van de H&M x Balmain zijn uitgelekt en de collectie is hebberigmakend
Sluiten