YES! Deze 6 geweldige body benefits hebben alléén single meisjes

Single vrouwen zijn geweldig. Zo vertelden we al waarom singles zo ongelooflijk aantrekkelijk zijn en welke leefregels een single vrouw nóóit mag verbreken. Maar hier houdt het niet bij op. Single vrouwen hebben namelijk ook als enigen deze zes geweldige body benefits:

1. Je hoeft je voor niets of niemand te scheren

Geloof ons, hier is menig bezette vrouw jaloers op. Die zijn namelijk elke twee dagen in de weer om alles daaronder glad te krijgen. Om nog niet te spreken over oksels en benen. Jij hoeft je voor niets of niemand te scheren en dat is genieten. Je kan gerust de hele winter als een holbewoner door het leven gaan. Zonder dat iemand het weet of er kritiek op heeft.

2. Je hebt minder stress

Zoals iedereen wel weet is stress slecht voor je lichaam. Zo komt de één er kilo’s van aan terwijl de ander broodmager wordt. Beide dingen willen we liever niet. Maar als single heb je minder kans op stress. Je hebt immers geen man aan je zijde. En geef het maar toe, onze stress wordt voornamelijk veroorzaakt door mannen. Je lichaam is je dankbaar.

3. Je kan alles eten wat je wilt

Er is namelijk geen lover die je zegt dat je die extra cupcake beter niet kan eten. En je hoeft ook niet rekening te houden met wat een lover ’s avonds wil eten. Je kan elk moment zelf bepalen wat je eet en hoeveel. Echt waar, dat is heerlijk.

4. Maar je hebt ook meer tijd om te sporten

Je bent namelijk niet gevangen door verliefdheid waardoor je alleen nog maar in bed ligt met een manspersoon. Je hebt geen vastigheid en daardoor alle tijd om te sporten. Je kan elk moment de sportschool induiken waardoor je je nooit schuldig voelt over alles wat je eet. Daar kan je namelijk heerlijk mee doorgaan.

5. Van joggingpak tot sexy jurkje

Je kan alles aantrekken wat je maar wilt. Als jij bedenkt dat je drie maanden in een joggingpak wilt lopen thuis dan kan je dat prima doen. Niemand zal je zeggen dat je je eens wat leuker moet kleden. Maar je kan ook elk weekend je meest sexy jurkje aantrekken zonder dat er een iet wat jaloerse man op de bank naar je zit te kijken en zegt: ‘Zou je dat nou wel aantrekken? Wel erg sexy vind je niet?’

6. Je lichaam heeft even ultieme rust

Jouw body zal totaal uitgerust zijn voor de prins op het witte paard die alles met jou tussen de lakens zal doen. Die gedachte is ook niet heel vervelend.

LEES OOK: Hoe langer je single blijft, des te beter is je volgende relatie

Reageer op artikel:
YES! Deze 6 geweldige body benefits hebben alléén single meisjes
Sluiten