Yes! Eindelijk een product om je tattoo voor áltijd mooi houden

Tattoo's zijn voor altijd, maar helaas blijven ze niet altijd even mooi. We zouden allemaal die pas gezette look wel willen behouden, maar tijd en zon zijn de grootste vijanden van tattoo's. Zon misschien wel de allerergste. Het maakt kleuren dof en laat inkt vervagen of groen uitslaan. Gelukkig is er nu Tattoomed, een zonnebrandcrème speciaal ontwikkeld om jouw tattoo's te beschermen.

De zon komt eraan de komende dagen. Kortom: tijd om de korte jurkjes en topjes met spaghettibandjes uit de kast te vissen. Ideaal moment om met je prachtige body art te pronken. Maar hoe meer je jouw tattoo’s aan de zon blootstelt, hoe sneller de inkt zal vervagen. Je wil natuurlijk jouw tattoo zo lang mogelijk, zo mooi mogelijk houden.

Precies om die reden heeft Tattoomed een lijn van zonnebrandcrème ontwikkeld, genaamd Sun Protection & Care. Speciaal ontworpen voor de getatoeëerde huid. Deze lijn bestaat uit twee crèmes, één stick en een after sun gel. Ze houden de kleuren van je tattoo mooi, maar houden ook je huid soepel, glanzend, zacht en elastisch. Op een mooie huid, zien tattoo’s er mooier uit.

Sun Protection & Care crèmes zijn te verkrijgen in factor 25 en factor 50. Ze hebben een breedbandfilter, die verschermt tegen UVA stralen, die de huid verouderen en UVB stralen die de huid verbranden.

De crèmes zijn geschikt voor het hele lijf en de stick is bedoeld voor de kleine tattoo’s en permanente make-up. Deze heeft de formaat van een lippenbalsem. Alle producten van Tattoomed zijn 100 procent dierproefvrij en veganistisch.

LEES OOK: Heb jij de ware gevonden? Check deze 12 mooiste couple tattoo’s

Reageer op artikel:
Yes! Eindelijk een product om je tattoo voor áltijd mooi houden
Sluiten