Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Beauty & Style 1 december 2017

Yes! Er is een nieuwe föhn die het föhnen van je haar eindelijk dragelijk maakt

Je haar föhnen is vaak een vervelend klusje. Helemaal voor de dames met lange lokken. Maar helaas vaak onvermijdelijk. Sommige ladies komen ermee weg om hun haren te laten opdrogen, anderen zijn, net zoals Beautify's Lotte, veroordeeld tot de föhn. Een lastig klusje waar je het warm van krijgt, kramp van in je armen en wat aardig lang kan duren. Maar nu hoorden we over een fantastische nieuwe föhn. Is dit het antwoord op onze gebeden?

Revolutionaire föhn

Dyson’s is een bedrijf die bekend staat om hun originele uitwerkingen van welbekende huishoudelijke hulpmiddelen. Zo hebben ze dat ook gedaan met de haarföhn. Dyson heeft op een totaal andere manier gekeken naar de huidige haarföhn en het de ultieme make-over gegeven. Welkom haarföhn 2.0, we hebben lang op je gewacht.

Wat er anders is? De föhn beschadigt je haar niet, zoals huidige föhns dat wel doen én zorgt ervoor dat je haar niet statisch wordt. De föhn heeft namelijk een knop voor hete lucht en een knop voor koude lucht, wat meerdere föhns hebben maar er zit ook een thermostaat op die twintig keer per seconde de temperatuur controleert, om ervoor te zorgen dat de temperatuur constant blijft.

Sterke blaaskracht

Amen. De föhn blaast ongeveer twee keer zo snel als een gewone haarföhn. Bij een demonstratie blies de föhn zichzelf bijna van tafel. Je kunt je voorstellen hoeveel sneller je haar zal drogen met deze knaller. Ook heeft de föhn een dynamo die haar-verstoppingen tegengaat.

Stil

En ook een verademing, de föhn is stil. Geen mopperende lover meer ’s ochtends die gek wordt van jouw lawaai als hij nog lekker op één oor ligt.

Voor de kerstdagen zijn de föhns verkrijgbaar in een exclusieve opbergdoos. De föhn kun je krijgen in lichtgrijs met roze en donkergrijs met paars.

LEES OOK: 8 x mastertips voor het föhnen van je haar

Dyson

Reageer op artikel:
Yes! Er is een nieuwe föhn die het föhnen van je haar eindelijk dragelijk maakt
Sluiten