Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 22 dec 2017

YES! Er komt een nieuw Expeditie Robinson-achtig survivalprogramma op tv

Alle fans van Ex Rob verzamelen! Wij zitten hier te stuiteren op onze stoelen van blijdschap. Want er komt een nieuw survival tv-programma à la Expeditie Robinson. En dat is toch wel fantastisch nieuws.

Wat is het toch fijn om te kijken naar uitgehongerde mensen die elkaar manipuleren en verraden, bontjes proberen te sluiten en bovenal strijden voor de overwinning.

Éen seizoen van Expeditie Robinson per jaar vonden we eigenlijk al karig. Maar nu kunnen we ons geluk niet op, want er komt een nieuw programma waar we naar uit kunnen kijken: Lost in Translation.

Lost in Translation: een nieuw programma in de trant van Ex Rob

Zoals de naam van het programma al een beetje doet vermoeden, zullen er deelnemers meedoen uit verschillende landen. En die zullen allemaal samen op een tropisch eiland worden gedropt.

De kandidaten zullen moeten samenwerken. Ze gaan namelijk een vlot bouwen waarmee ze het vaste land moeten bereiken, om daar een verborgen schat te vinden. Klinkt alsof er weer heel wat intriges zullen plaatsvinden, smullen!

Meedoen?

Productiebedrijf Talpa heeft gisteren bekend gemaakt dat Lost in Translation er aan komt. Wanneer is echter nog onduidelijk, omdat nog niet bekend is welke zenders het programma willen uitzenden.

Ook moeten nog kandidaten gezocht worden… Oefen daarom maar vast op je vlot-bouw skills.

Ben jij altijd benieuwd geweest hoe jij het zou doen als kandidaat van Expeditie Robinson en hoe ver je zou komen? Deze quiz vertelt je het antwoord:

Reageer op artikel:
YES! Er komt een nieuw Expeditie Robinson-achtig survivalprogramma op tv
Sluiten