Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 28 januari 2017

YES! Er is een nieuwe serie à la Pretty Little Liars en Vampire Diaries

Snik, nu 2017 is aangebroken weten we dat onze favoriete serie Pretty Little Liars voorgoed zal stoppen. Was je ook even ten einde raad? Want welke serie kan hier aan tippen? Wat moeten we nu in godsnaam kijken? Pieker niet, wij hebben de perfecte serie voor je gevonden. Hij is nieuw en spannend en je gaat er heel erg blij van worden.

Het Amerikaanse netwerk The CW werkt aan een spiksplinternieuwe serie. Zij zijn onder andere bekend van Gossip Girl en The Vampire Diaries, dat belooft veel goeds. De nieuwe serie heet Riverdale en is gebaseerd op het stripverhaal ‘Archie‘. Romantische avonturen in een heel normaal dorpje genaamd Riverdale worden gecombineerd met een duister mysterie: een moord op een jongen.

Je zult een aantal bekende acteurs tegenkomen zoals Cole Sprouse, van Disney’s The Suite Life of Zack & Cody. Maar ook Luke Perry, die bekend is van Beverly Hills, 90210 heeft een rol bemachtigd. Nog niet zo bekende hoofdrolspelers K.J. Apa en Madelaine Petsch schitteren in de nieuwe serie.

Wij zijn klaar voor een nieuwe serie waarin het oplossen van een moord centraal staat. Van de zin ‘The deeper you go, the darker the secrets’, krijgen we al kippenvel. Riverdale is vanaf nu te zien op Netflix.

LEES OOK: Oh yeah! Sex and The City 3 lijkt écht werkelijkheid te worden

Reageer op artikel:
YES! Er is een nieuwe serie à la Pretty Little Liars en Vampire Diaries
Sluiten