Life 15 jul 2016 Yasmine Esser

Yes! Je kunt nu dronken worden van rosé-gouden suikerspinnen

Na roomijs met wijn, waterijs met wodka, alcoholische dippin dots, gummiberen van rosé en slushpuppy's met drank was de wereld toch nog niet compleet. Maar nu is de wereld nóg een beetje mooier, want er zijn nu suikerspinnen met alcohol.

Bij een suikerspin denk je meteen aan vroeger. Toen je als kind over de kermis dartelde of met je ouders naar een pretpark ging. Je handen voelden intens plakkerig, maar je was ook onwijs gelukkig met je suikerspin.

Suikerspinnencocktails

Als je zat te wachten om je innerlijke kind weer tevoorschijn te halen, dan hebben we zó ongelooflijk goed nieuws voor je. Want een Amerikaans bedrijf heeft biologische, glutenvrije suikerspinnen van rietsuiker op de markt gebracht.

Behalve dat het onwijs leuk is, zijn ze ook nog eens roze- en goudkleurig. En daar gaat ieder meisjeshart toch sneller van slaan?

suikerspin

Om het allemaal nóg nóg beter te maken hebben we nog een geniale tip voor je. Je kunt namelijk suikerspincocktails maken. Is dat niet fantastisch? Je kunt dronken worden van je favoriete snack van vroeger.

Het is ook nog eens super makkelijk te maken. Je doet namelijk de suikerspin in je cocktailglas en vervolgens giet je er prosecco of champagne overheen. Of iets anders, de enige voorwaarde is, is dat er koolzuur in zit.

Voilá, je super feestelijke en nostalgische drankje is geboren.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Briljant! Je kunt nu bellen blazen van alcoholbellenblaas-770x462

Reageer op artikel:
Yes! Je kunt nu dronken worden van rosé-gouden suikerspinnen
Sluiten