Yes! M.A.C komt met een make-up studio

Eigenlijk iedere vrouw zou wel willen dat zij voordat ze naar haar werk gaat of een avondje gaat stappen, heerlijk haar make-up kan laten doen door een professional. Well, binnenkort is dit zeker mogelijk. 'Helaas' kost het je alleen wel een reisje op en neer naar New York.

In de make-up studio van M.A.C zijn de beste make-up artiesten te vinden. Voor een schamele $10 heb je al een echte prachtig rode Kylie Jenner lip of voor $15 krijg je een Kim Kardashian waardige contour aangebracht. Je kan er ook make-up lessen volgen, beauty parties bijwonen en speciale evenementen bezoeken. De prijzen variëren van $50 tot $90.

Creative Director van M.A.C, James Gager zegt dat de make-up studio anders zal zijn dan de M.A.C boetiekjes. Het gaat namelijk niet om het kopen van producten maar om jou. Je kan gewoon lekker plaatsnemen in de make-up stoel en je heerlijk laten opmaken, zonder dat je met een volle tas en een lege portemonnee naar buiten loopt. Mocht je binnenkort naar New York gaan, vergeet dan niet de studio te bezoeken. Hopelijk is het volgende nieuwtje dat het ook in Nederland komt..

Reageer op artikel:
Yes! M.A.C komt met een make-up studio
Sluiten