Yes! Met deze hair braider krijg je écht de perfecte vlecht

Toen we vlechtenkoningin Mania de Trança ontdekten gingen al onze hartjes sneller kloppen. Zij maakt namelijk écht de aller-aller-allermooiste vlechten. En nu kwam ze ook nog eens met de ultieme hack waarmee iedereen bij zichzelf de perfecte vlecht kan maken: De hair braider.

Ultieme musthave voor alle vlechters

We kennen allemaal het probleem van vlechten; plukken gaan door elkaar, je bent vergeten bij welke pluk je nou was en uiteindelijk ziet het eruit als een klein rommeltje. Jammer, want het leek zo perfect op de foto of het filmpje dat je laatst zag. Plus, je hebt vast wel zo’n vriendin die het wel moeiteloos kan.

Maar mocht je nou zelf vlechten willen maken, dan is er vanaf nu de hair braider en die gaat het jou heel easy maken om een jaloersmakende vlecht te creëren. Met de hair braider kan je namelijk moeiteloos een vlecht bij jezelf maken. Nooit meer last van gladde lokken haar die uit je vingers glippen én je weet zeker dat de vlecht kaarsrecht zal zitten.

Onderstaand instagramfilmpje illustreert alles:

Helemaal fan van deze hair braider en willen jij en je vriendinnen niets liever dan zo snel mogelijk één bezitten? Amazone heeft ze voor een heel zacht prijsje.

LEES OOK: De grote vlecht stijlbijbel: 18 x de allermooiste vlechten

Reageer op artikel:
Yes! Met deze hair braider krijg je écht de perfecte vlecht
Sluiten