Yes! Met deze truc voorkom je ladders in je panty door haaltjes aan je nagels

We kennen het allemaal wel, je pakt je panty uit je kast, steekt je hand erin om 'm op te rollen en dan ontdek je opeens dat je een haaltje aan je nagels hebt waardoor je direct al een ladder veroorzaakt. En dan is de dag nog niet eens begonnen.

Panty’s zijn prachtig, maar soms hartstikke onhandig. Ladders ontstaan op momenten dat het écht niet uitkomt en vaak ook als je geen reservepanty bij je hebt.

Maar de dag beginnen met een ladder is niet fijn. We hebben allemaal wel eens haaltjes aan onze nagels of harde velletjes aan onze nagelriemen waardoor het aantrekken van je panty niet zonder risico is. Gelukkig is daar een hele simpele oplossing voor; boterhamzakjes.

Het werkt als volgt: pak een boterhamzakje en stop de hand erin die je ook in je panty gaat steken om ‘m op te rollen. Vervolgens stop je je hand mét boterhamzakje in de panty. Niet alleen heb je dan geen last van haaltjes, het gladde zakje zorgt er ook nog eens voor dat je soepel door de panty glijdt. Het bespaart je een hoop geld én deze tip voorkomt een ochtend-panty-humeur. Win win!

Reageer op artikel:
Yes! Met deze truc voorkom je ladders in je panty door haaltjes aan je nagels
Sluiten