wpk-admin
wpk-admin Nieuws 22 jun 2018

Yes! Dit is alles wat we tot nu toe weten over het derde seizoen van Riverdale

Yes, Riverdale komt terug met een derde seizoen. Nog leuker: we kunnen het seizoen dit jaar nog verwachten. Een mooi moment om je nieuwe binge-avonden alvast in te plannen, maar wat gaat er eigenlijk gebeuren in het nieuwe seizoen? Hieronder behandelen we alles wat we tot nu toe weten.

Riverdale seizoen 3

Opgelet! Als je geen spoilers voor het eerste en tweede seizoen wil zien, moet je NU wegklikken. We hebben je gewaarschuwd…

1. Het derde seizoen komt in oktober

Roberto Aguirre-Sacasa, scriptschrijver van Riverdale, verklapte in een tweet al dat we 9 oktober – dus waarschijnlijk een weekje later op Netflix – de eerste aflevering kunnen verwachten.

2. De opnames beginnen in juli

Het filmen voor het nieuwe seizoen begint volgende maand al. Hopelijk krijgen we tegen die tijd ook al wat behind the scenes foto’s van de cast. Zou leuk zijn.

3. We gaan verder met de drama uit het tweede seizoen

Het tweede seizoen eindigde in een groot drama, of eigenlijk meerdere drama’s. Zo zagen we dat Archie gearresteerd werd en dat het niet zo goed afliep voor Jughead. In het derde seizoen zien we eindelijk hoe dit verder afloopt.

4. We gaan Toni meer zien

Goed nieuws voor iedereen die Toni en Cheryl een leuk stel vinden, want Toni (vertolkt door Vanessa Morgan) krijgt een grotere rol in het derde seizoen. Hoe leuk is dat?

5. We gaan ook meer van Reggie zien

Een andere acteur die we meer gaan zien, is Charles Melton (Reggie). Volgens Roberto is hij een goede toevoeging aan ‘de gang’ in seizoen twee en in het derde seizoen gaan we hem veel meer zien. Allemaal leuk en aardig, als hij maar uit de buurt van Hiram Lodge blijft…

6. Andere personages krijgen een grotere rol

Naast Toni en Reggie zijn er nog meer personages die we vaker gaan zien. Laten we eerlijk zijn; na al die familiedrama’s bij Betty, Archie en Veronica zijn we ook wel benieuwd naar de levens van Cheryl, Tony, Kevin en Josie.

7. Er komt een nieuwe verhaallijn

Waar we in het eerste seizoen achter een moordenaar moesten komen, zagen we in het tweede seizoen de speurtocht naar de ‘black hood‘. We weten nog niet precies wat er gaat gebeuren in het derde seizoen, maar Roberto liet al wel iets los.

Hij zei: “Riverdale begint nu een plek te worden waar meerdere moorden plaatsvinden, maar in het derde seizoen gaan we zien dat het minder toevallig is dan we dachten. In seizoen drie zien we dan ook meer een patroon en wordt er meer duidelijk over de onvertelde geschiedenis van Riverdale.”

8. De moeder van Jughead komt misschien langs

Hoewel we ze nog niet eerder zagen, heeft Jughead wel degelijk een moeder (goh) en nog een zus. De kans is groot dat ze in het derde seizoen een bezoekje brengen aan Riverdale. Dat wordt interessant…

9. We krijgen een kijkje op de boerderij van Polly

In de laatste aflevering van het tweede seizoen vertelt Polly dat ze, samen met haar tweeling uiteraard, op een boerderij woont. De kans is groot dat we in het derde seizoen een glimp – en misschien wel meer – krijgen van haar woonplek en de relatie met haar moeder Alice.

10. Hiram Lodge krijgt een nog machtigere rol

Als je dacht dat het niet erger kon, dan zit je goed mis. Hiram Lodge, de vader van Veronica, krijgt namelijk een nog machtigere rol in seizoen drie. Eerder zagen we hem al Archie, Reggie en Veronica beïnvloeden, dus wie weet wat hij in het derde seizoen in petto heeft.

11. Echte liefde tussen Alice en FP

Eindelijk, maar toch. In de vorige seizoenen zagen we al dat de vonken tussen Alice en FP Jones oversloegen, maar verder dan dat ging het niet. In het derde seizoen gaat dat waarschijnlijk wel gebeuren.

Nu we dit weten, kunnen we al helemaal niet meer wachten! Nog eventjes wachten tot 9 oktober…

Reageer op artikel:
Yes! Dit is alles wat we tot nu toe weten over het derde seizoen van Riverdale
Sluiten