Yes! Ruby Rose is hét nieuwe gezicht van Urban Decay

Urban Decay heeft ons onlangs al onwijs blij gemaakt met de lancering van een grote doos oogschaduws en eyeliners, ter viering van hun 20 jarig jubileum. Maar daar bleef het niet bij. Urban Decay heeft Ruby Rose, 's werelds grootste girl crush, getekend als het nieuwe gezicht van hun merk.

We weten allemaal dat Urban Decay een edgy imago heeft en niemand past beter in dat plaatje dan Ruby Rose. Ruby is vrouwelijk, stoer, speels en laten we het gewoon hardop zeggen: lekker. En mocht dit nou net toevallig alles zijn waar Urban Decay voor staat.

Ruby is zelf ook erg blij met de samenwerking. Ze zei in een statement: ‘Ik geloof in het ondersteunen van individualisme en persoonlijke zelfexpressie -waarden die bij mij nauw aan het hart liggen- omdat iedereen de vrijheid verdient om hun persoonlijkheid te leren kennen en te ontdekken wie ze echt zijn.’

Het is nog niet duidelijk of ze haar eigen producten krijgt binnen de lijn, maar ze hebben gehint dat de samenwerking naar grotere dingen kan leiden. Bravo Urban Decay, bravo.

LEES OOK: Wauw! Urban decay lanceert een doos vól met de allermooiste spullen

Reageer op artikel:
Yes! Ruby Rose is hét nieuwe gezicht van Urban Decay
Sluiten